بسیاری از مشتریان کلینیک هارد ایران چون هیچ نوع آشنایی حتی در سطح مقدماتی با مسائل فنی ندارند؛ وقتی به آنها گفته می‌شود که هارد دیسک آنها نیاز به جراحی دارد و باید تعویض هد و یا پلاتر شود؛ سرگردان و نگران می‌شوند. چون هیچ نمی‌دانند که چه کاری بر روی هارد دیسک آنها انجام می‌شود و همین آنها را نگران می‌کند. از آنجا که هیچ چیز به اندازه‌ی دیدن یک ویدیو نمی‌تواند اطمینان‌بخش و آرامش‌بخش برای این دسته از مشتریان‌مان باشد؛ تصمیم گرفتیم که در این ویدیو با باز کردن یک هارد دیسک و نمایش هد و پلاتر آن؛ به آنها نشان دهیم که وقتی هاردشان جراحی و تعویض هد می‌شود؛ منظورمان تعویض کدام قطعه است. گاهی قطعه‌ی مشکل‌دار که موجب عدم کارکرد هارد دیسک می‌شود؛ نه هد است و نه پلاتر. گاهی موتور گرداننده و گاهی نیز بورد الکترونیک هارد دیسک صدمه دیده‌اند. در این ویدیو شما با بازکردن کل قطعات هارد دیسک آشنا می‌شوید.

نکاتی برای مشتریان غیر فنی

  • در 95% موارد جراحی هارد به منظور تعویض هد است؛ هد همان قطعه‌ای است که در ثانیه‌ی 2:11 این ویدیو می‌بینید که از شاسی هارد جدا می‌شود.
  • در موارد معدودی (حدود 5%) نیاز است تا پلاتر را از هارد معیوب جدا کنیم و در یک هارد سالم قرار دهیم. پلاتر همان قطعه‌ای‌ست که در ثانیه‌ی 3:35 این ویدیو از شاسی هارد جدا می‌شود.
  • وقتی یک هارد دیسک جراحی می‌شود؛ فقط و فقط تحت سیستم‌های سخت‌افزاری خاصی قابلیت استفاده دارد. شما نمی‌توانید یک هارد دیسک جراحی شده را به سیستم معمولی وصل کرده و از آن استفاده کنید و یا اطلاعات خود را از روی آن بر روی هارد دیگری کپی کنید.
  • در انتها ما لاشه‌ی هارد تعویض هد/پلاتر شده را نیز به شما تحویل می دهیم و به عنوان یادگاری می‌توانید داشته باشید. اما بسیاری از مشتریان تصور می‌کنند که می‌توانند از این لاشه‌ی هارد استفاده کنند. باید بگوییم در 98% موارد لاشه‌ی هارد قابل استفاده نیست و در همان 2% موارد نیز این ریسک وجود دارد که اگر اطلاعاتی روی لاشه هارد بریزید؛ به ناگهان شناسایی هارد دیسک را از دست بدهید. بنابراین به هیچ وجه روی استفاده کردن از هارد دیسکی که جراحی شده حساب نکنید.
بخوانید  ریکاوری و بازیابی اطلاعات هارد کامپیوتر WD وسترن دیجیتال

برخی از مشتریان کلینیک هارد ایران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *